Dr Budai László Károly Videó Előadásai

  1. Nincsen gyógyíthatatlan betegség? - Keresztes Attila
  2. Bővebben az algákról (videó előadások) | Algashop.hu

Tehát, ha én félek valamitől – ami nem reális -, a test nem kérdőjelezi meg, hanem lereagálja, mintha az már a valóságban most megtörténne. És, ha a konfliktus megoldódott a biológiai program lehet, hogy újra játssza az egész jelenséget (ha nem lett megfelelően feloldva a konfliktus). Ezt sín-nek hívják, lásd pl. allergia, ami hasonló ahhoz, mint a pszichológiában a referencia élmény (az első konfliktust, traumát kiváltó helyzet, ami később ismétlődik, amíg nem oldjuk fel). Ilyen az asztma is. Mi tévesen a helyzetet vizsgáljuk ahelyett, hogy a mögé látva a valódi okkal foglalkoznánk, ami csupán más szituációban, csak ismétlődik. A germán gyógytudományban, hasonlóan a pszichoszomatikához, minden betegségnek van lelki üzenete és ez az agyi CT-n is nyomon követhető a folyamat. A tüdőrákot a hameri összefüggés egy halálfélelmet kiváltó konfliktusnak tartja. A halálfélelem egy túlélő programot indít be, lásd oxigénhiány. Az agy kiadja a parancsot, hogy tüdősejteket kell termelni, így növelve az oxigénfelvételt.

Nincsen gyógyíthatatlan betegség? - Keresztes Attila

Amennyiben az Ön honlapja helyén látható ez az üzenet, akkor lépjen be az admin felületre és kövesse a tennivalókat, vagy forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén. Tovább a Nextserver oldalára

Egy csésze kávé – interjú Dr. Budai L. Károly szabad foglalkozású orvos-természetgyógyásszal "A gyógyításnak 3 szintjét kell megvalósítani, és akkor rendben lesz az embernek az egészsége. Nem elég csupán a fizikai szintű gyógyítás, mert ha az ember a lelki konfliktusait nem oldja fel, akkor a fizikai szinten történő gyógyítási szándék nem jár eredménnyel, ezt számtalan példa bizonyítja. " Kattintson és nézze meg, mit mond erről szakértőnk, Dr. Károly szabad foglalkozású orvos-természetgyógyász! (A videó hossza: 15:51) ____________________________________________________________________________ Antioxidánssal a szabadgyökök ellen Mik azok a szabadgyökök? Miért károsak az Ön egészségére? Hogyan segíthet a mikroalga, és a benne található antioxidáns az Ön egészségének helyreállításában és megőrzésében? Erről mesél az alábbi rövid videó (A videó hossza: 3:51). Kattintson és tudjon meg többet! abó Tibor professzor az algákról "Én tisztelem azt, aki tud gyógyítani. Én bevallom azt, hogy egy életet éltem le, de én tudok gyógyítani.

Bővebben az algákról (videó előadások) | Algashop.hu

  1. Cápasrác és lávalány kalandjai video game
  2. The 100 2 évad 6 rész
  3. Owari No Seraph 2 Évad 12 Rész
  4. Eladó házak abony otthon centrum sport
  5. ÚTON ISTENHEZ - AZ EMLÉKEZÉS IMÁI
  6. Nincsen gyógyíthatatlan betegség? - Keresztes Attila
  7. Családi okok miatt sürgősen eladó haz clic

Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon. AJÁNLOTT CIKKEK

Forrás: dr. Budai László Károly előadásai, Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer, A germán gyógytudomány (germán új medicina) Nincs gyógyíthatatlan betegség csak gyógyíthatatlan ember? Úgy tűnik félreértettük a biológiát (élettel, anatómia, szövettan, fejlődéstan, élettan)? Egy német orvosról szól a fáma, akinek különféle találmányai voltak a nyugati medicina területén és habilitációra adta be új felfedezéséről a tudományos dolgozatát, mely alapvetően változtathatja meg az orvostudomány alap felfogását. Az egész lényege, hogy a testünk – beleértve a baktériumokat, gombákat -, nem ellenünk van, hanem értünk. Minket segít. "A test értem van, csakhogy nem mindegy, hogy értem vagy nem értem, mit tesz a biológiám énértem! " dr. Budai László Károly Ez azt jelenti, hogy a betegség egy különleges program és nem pedig ellenünk fellépő értelmetlen jelenség. Valójában egy felmerülő problémát, konfliktust segít a testünk megoldani. Ugyanis a test ugyanúgy reagál a vélt vagy elképzelt dolgokra, mintha valóság lenne.

Wednesday, 20-Apr-22 01:20:03 UTC