Jonathermál Motel És Kemping Kiskunmajsa

  1. Jonathermál gyógy- és élményfürdő – Kiskunmajsa

A város zajától távol csendes nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink az 5 hektáros parkosított kempingünkben, motelünkben, faházainkban. Zöld pázsitunk, árnyékot adó fáink, kora tavasztól késő őszig kedvelt úticélja visszajáró vendégeinknek. Mi várja Önt Kiskunmajsán a Jonathermál Zrt. -nél? Elsősorban tiszta, gondozott környezet, csend, nyugalom, udvarias kiszolgálás, számos szolgáltatás, többek között frissítő- és gyógyászati kezelések, szauna, sókamra, jacuzzi, medence és csúszdaszolgáltatások, kerékpár és bringóhintó kölcsönzés, internet hozzáférés és különféle sportolási és kikapcsolódási lehetőségek. Nálunk megszállt vendégek a motel recepcióján kedvezményes napi fürdőbelépőt vásárolhatnak, mellyel a fürdőben lévő összes működő medence- és csúszdaszolgáltatást, szaunát, sókamrát, jacuzzit és a strandot is használhatják. Ezzel a fürdőbelépővel 1 alkalommal kijöhetnek és kilépő-karszalag segítségével díjmentesen visszamehetnek a fürdőbe, melyet a jegykezelőnél lehet igényelni.

Jonathermál gyógy- és élményfürdő – Kiskunmajsa

Pedig a takarítószemélyzet cirkál arra, hiszen a helyiségek tiszták! Persze azzal, hogy ezt a két negatívumot megemlítettem, egyáltalán nem akarom leírni a helyet, hiszen nagyon is üdvözítőnek tartom, ebben a szellemileg retardált világban, hogy akadnak még helyek, ahol wellness és kemping hobbit lehet űzni. Kiskunmajsa termál kemping területe Szép, tágas helyek vannak, ahol lakóautóval árnyékos helyekre betudunk állni! Tetszik, hogy bográcspartikat is lehet tartani, mert erre külön kijelölt tűzrakási helyek vannak. Nagyon figyelmes a kemping szervezőitől szerintem az is, hogyha szeretnénk, és esetleg a bográcspartinkhoz nagyobb társaság tartozik, akkor nem kell feltétlen a tűz körüli nem éppen kényelmes mini fatörzseken ülni, hanem erre sokkal igényesebb helyet is használhatunk. Kezdjük a strand attraktív részével! Azért azt nem mondom, hogy tengerpart, sznobjektív nyelvezettel mondhatnánk azt is, hogy dagonya, de azért mégsem 🙂 A homokos részén rendkívül jó sportolási lehetőségek kínálkoznak, feltéve ha a tömeget szépen arrébb hessegetjük.

jonathermál motel és kemping kiskunmajsa 2 jonathermál motel és kemping kiskunmajsa hotel jonathermál motel és kemping kiskunmajsa pictures

Recepció A recepció épületében vezeték nélküli Internetcsatlakozási lehetőséget (WiFi) biztosítunk lakóvendégeinknek, illetve térítés nélkül használhatják a vendégek számára ott felállított asztali számítógépet is. Vendégeink a recepción tudnak bérelni: Kerékpárt Tandem kerékpárt Bringóhintót Háromkerekű rollert Ugyancsak a recepción vásárolható: Képeslap Bélyeg Ajándéktárgyak Ajándékutalvány Mosózseton Az épületben egész évben drink bár üzemel, ahová szeretettel várjuk vendégeinket, ha egy jó meleg kávéra vagy egy üdítő pohár borra vágynak. (Árlista a bárban található. ) A recepció nyitva tartása egész évben: 0:00 - 24:00 Rendezvények Nyáron heti rendszerességgel zenés, táncos műsorokkal várjuk vendégeinket, ezzel nemcsak kellemes szórakozást kívánunk biztosítani vendégeinknek, hanem lehetőséget biztosítani arra is, hogy az egy időben nálunk lakó vendégek megismerkedhessenek egymással, így téve még élménydúsabbá a nálunk töltött napokat. A motel-kemping területén több, immár hagyományos rendezvényt is lebonyolítunk az év során.

A vizesblokkok a kemping különböző részein kerültek kialakításra, és rövid sétával a kemping bármely pontjáról megközelíthetőek. A legkisebbek számára egy játszóteret is kialakítottunk a kemping egy nyugodt szegletében, ahol színes játékok, homokozó, csúszda és hinta várja az apróságokat. Néhanapján vadnyulak, sündisznók is felbukkannak a sövények mentén, melyeket csendben megfigyelhetnek kicsik és nagyok egyaránt. Főzés, grillezés A kemping területén főzésre, mosásra a vizesblokkban, bográcsozásra és grillezésre az erre kijelölt területen van mód. A bográcsozáshoz fát a recepción lehet vásárolni, grillezéshez faszénről és a sütéshez szükséges eszközökről a vendégeknek maguknak kell gondoskodniuk. A kemping területén szezonális jelleggel (tavasztól-őszig) sörpavilon és ajándékbolt, a kempinggel szemközti üdülőfaluban nyári időszakban élelmiszerbolt is üzemel, így könnyebben beszerezhetők a sütéshez-főzéshez a hozzávalók. Szezonon kívül a kempingtől kb. 3-4 km-re, a városban nyílik lehetőség vásárlásra, ahol több nagy élelmiszerbolt működik.

Pár ezer forinttal olcsóbbnak tűnik ez a kiskunmajsai kemping, de a látszat csal. Szerintem ugyanis egy kempingnek az kell, hogy legyen a lényege, hogy szoros kapcsolatot ápoljon a fürdőzés lehetőségével, amely köré épült! A kiskunmajsai kempingben viszont minden nap, amikor szeretnénk a strand területének szolgáltatásait igénybe venni, akkor meg kell venni a jegyet, amely egyszeri kilépésre és visszalépésre jogosít. S nyilván mindenki a wellness élményekért keresi fel az ilyen jellegű kempingeket, tehát amit nyerünk a réven, más kempingek árainak viszonylatában, azt már el is veszítjük a vámon. Igazából ezenkívül a helynek, már csak egy negatív tulajdonsága van, mégpedig az, hogy amikor ott jártam, nagyon úgy tűnt, hogy a takarítószemélyzet, igencsak fukar a fürdőszobákban elhelyezett mosdókagylók melletti szappannal. Persze az ember visz magával tusfürdőt, de azért ez a figyelmesség mégis csak jólesne, főleg ha csak egy borotválkozásra térünk be 🙂 Reggel 8:00 – 10:00 között még van a három tartály közül az egyikben folyékony szappan, aztán huss, már el is fogyott.

Ezek a szaunák csak 11:00 -tól üzemelnek. Ugyanakkor van egy másik száraz szauna (ez a legforróbb) egy eldugott helyen, amely már a nyitáskor is üzemképes. Infraszauna Az infraszauna nélkül talán a wellness kínálat nem is lehetne teljes, ez egyébként közvetlen a szolárium szomszédságában található! Szolárium Gyereksarok! Az épület komplexumban barangolva a hosszú folyosóról nyílóan, mielőtt elérnénk a fentiekben látható infraszauna és szolárium helyiségét, még egy gyereksarkot is felfedezhetünk 😉 Sóbarlang A hosszú folyosó legvégén pedig a sóbarlang! Ennek használatához annyit tanácsolnék, hogyha tervbe vesszük az igénybevételét, s már miért is ne vennénk, hiszen a tüdőnek jót tesz, akkor kezdjük ezzel a programot. Ide ugyanis száraz testtel lehet csak belépni, s a fürdőruha sem lehet vizes. Ilyen szabályt más helyeken még nem tapasztaltam, de úgy tűnik nagyon odafigyelnek rá, hogy a só ne párologjon el. Kültéri medencék Úgy lett kialakítva, hogy a külső medence területéről át lehessen úszni a fedett medencék területére!

Húsvéti kempingtalálkozónk a tavasz első nagy rendezvénye minden évben a húsvéti hétvégén kerül megrendezésre, míg szüreti mulatságunkra szeptember második felében várjuk az érdeklődőket, míg az év utolsó nagy eseménye szilveszteri bálunk december 31-én. Az események részletes programját megtalálják Eseménynaptárunkban. Szállóvendégeink számára különféle kedvezményeket is biztosítunk nálunk tartózkodásuk időszaka alatt: Kedvezményes belépési lehetőség a fürdőbe Ingyenes Internethasználat és WIFI-kapcsolat a motel recepcióján Részvételi lehetőség a motel területén zajló programokon Kedvezményes horgászási lehetőség saját horgásztavunkban Kempingünk árlistáját megtalálja ide kattintva >

Motelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában. A barátságos zöld környezetben akár néhány nap alatt feltöltődhetünk energiával, de hosszabb kikapcsolódásra is alkalmas a pihentető környezet az év bármely szakában. A téli időszakban a szobák fűtését környezetbarát módon a termálvíz hőenergiájának felhasználásával oldjuk meg, így biztosítva az állandó kellemes hőmérsékletet lakóvendégeink számára. Motelünkben egy-, két- és háromágyas szobák találhatók, amelyek közül az egy- és kétágyas szobákba egy-egy pótágy behelyezésére is lehetőség van, így egyidejűleg összesen 128 főt tudunk motelszobáinkban elszállásolni. A szobák a motel kategória sajátosságaiból fakadóan mind külön, a szabadból nyíló bejárattal rendelkeznek és minden szoba előtt parkolási lehetőség is kialakításra került. Ez egészül ki még egy kis terasszal, amelyen kellemesen elüldögélhetnek vendégeink a napfényes napokon. A szobák felszereltsége: lakó-háló helyiség zuhanyzó helyiség toalettel hűtőszekrény színes televízió mikrohullámú sütő A szobák felszereltsége lehetővé teszi az önellátó üdülést, de természetesen lehetőség van panziós szolgáltatás igénybe vételére is, amelyet partnereink közreműködésével a motel mellett található éttermekben oldunk meg.

Egyéb információ: A 72 °C-os nátrium-hidrokarbonátos gyógyvíz reumatikus bántalmak és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas. Budapesttől 150 km-re található. A vendégeket gyógyfürdő, motel, kemping, lovarda, élményfürdő, hullámmedence, csúszdapark, strand és konferenciaterem várják. Egészségpénztári kártya elfogadó hely. Lehetőségek: Tévé, Kutya, macska bevihető, Telefonos szobák, Légkondicionálás, Játszótér, Gyógyfürdő a közelben, Szauna, Kondicionálóterem, Szolárium, Masszázs, Wellness, Széchenyi Pihenő Kártya, Apartman, Bungaló, Családbarát szálláshely, Osztálykirándulásra alkalmas, Rendezvényszervezés, Fedett uszoda, Nyitott uszoda, Jacuzzi, élményfürdő, Konferenciatechnika

  1. 2019 január – MeseKincstár
  2. The klub 17 v7.5
  3. Anse lazio praslin sziget seychelles szigetek
  4. Barum polaris 5 205 55 r16 téli gumi 5
  5. Apád előtt ne vetkőzz péterfy novák éva
  6. Jonathermál motel és kemping kiskunmajsa en
  7. Jonathermál motel és kemping kiskunmajsa na
  8. Jonathermál motel és kemping kiskunmajsa 1
  9. Gablini kereskedelmi és szolgáltató kft
  10. Ma lenne 85 éves Hofi Géza
  11. Jonathermál motel és kemping kiskunmajsa 3
  12. Jonathermál motel és kemping kiskunmajsa online
Tuesday, 19-Apr-22 19:14:39 UTC