A Vadász És A Jégkirálynő 2 - A Vadász És A Jégkirálynő · Film · Snitt

  1. ORIGO CÍMKÉK - A Vadász és a Jégkirálynő
  2. KRITIKA: A Vadász és a Jégkirálynő
  3. Ez történt Hófehér előtt: kezdődik a téli háború | Holdpont
  4. Családi filmek vasárnapra

The Huntsman: Winter's War / A vadász és a jégkirálynő (2016) - Kritikus Tömeg főoldal képek (11) díjak cikkek (5) vélemények (9) idézetek (4) érdekességek (3) kulcsszavak (1) Kritikák, elemzések [] A Vadász és a Jégkirálynő – Kritika ( TomPowell) Amikor azt a szót halljuk, hogy mese, akkor általában tündi-bündi állatkák, varázslat, mágia, szerelem és legfőképp a gyerekeknek is könnyedén befogadható tanulság jut eszünkbe. Arról már sokszor elfeledkezik az ember – nem egyszer a példás szülő – hogy ezekben a történetekben nem kevés horror is megbújik. A farkas felfalja a nagymamát és Piroskát, majd a vadász szó szerint felboncolja az élő állatot, hogy "eleségét kiszabadítsa", de hogy ne menjünk messzire, a gonosz királynő Hófehérkének a szívére pályázik és ez esetben nem a leszboszi értelemben beszélek. [] kritika: a vadász és a jégkirálynő [the huntsman: winter's war] (2016) ( The Hungarian) Trükköm, trükköm... Nem mondom meg néktek, miféle furmányossággal is kötődik A vadász és a jégkirálynő a négy évvel ezelőtti Hófehér és a vadászhoz, mert ha nem is áll fenn a veszélye, hogy jéggé dermed az agyatok, pár relé azért kiéghet a sequel-prequel-spinoff-reboot tengelyen való elhelyezés közepette.

ORIGO CÍMKÉK - A Vadász és a Jégkirálynő

Ha már mindenképp vissza kellett hozni Ravennát, valami értelmesebb finálét is kitalálhattak volna, mert ez így elég felesleges lett. A látvány szép, eye candynek jó, és ha az első részt nem is, ezt újra tudnám nézni unalmamban, de aki valami tartalmasra vágyik, az inkább kerülje el. Vizsga utáni agyleszívásnak tökéletes lesz. Pikachu 2018. március 31., 15:50 Én most úgy tekintek erre, hogy az első nem is létezik. Különálló filmként igazából tetszett, talán mert nem voltak elvárásaim. Gondoltam, hogy tele lesz klisével, de legalább nem volt túlromantizálva. (A végén a stáblista előtt meg azok gyönyörű képek mindenképpen kapnak egy plusz csillagot, az arany meg a jég, ahh moziban de jó lehetett. ) Szeszj 2019. szeptember 10., 18:08 AZ első résznél jobb, igazából annyira nem is rossz, pedig azt gondoltam hogy ez borzalmas lesz. De meglepően nézhető. Voltak benne jó részek, szép látványvilág és a történet se volt olyan vészes. A színészek is jók voltak, főleg Charlize Theron aki a legtöbb szerepben jó!

KRITIKA: A Vadász és a Jégkirálynő

Fürdeni, enni, pisilni vagy még egy sörért bőven ki lehetett menni közben, a 2 órás játékidőbe is belefért. 2016-10-24 13:33:43 ZoLeEe (3) #5 Nemis rossz ez, az előző részhez képest, viszont a javuló tendencia nagyrészt Steward teljes mértékű abszenciájának tulajdonítható. 2016-08-18 22:00:16 noresz02 (4) #4 Lehet, hogy puha vagyok mint a vaj, de nálam ez egy gyengécske négyest meg tudott ütni. A szereplőgárda annyira kiemelkedően jó, hogy a széteső történetet simán elviszi a vállán. Charlize Theron remekel, de Emily Blunt egyszerűen vadító a jégkirálynő szerepében. Jessica Chastain valóban kicsit öreg volt a figurához, de azért rajta is szépen feszült a bőrnadrág, és üdítő volt látni a komolyabb szerepektől és a komfortzónájától távolabb. 2016-08-11 21:40:15 tomside (2) #3 Az első fele még rendben is van, van 1- érdekes teremtmény, akikkel izgalmasabb a világ, de sajnos épp csak látjuk őket, ennyi. Van pl. a jégkirálynőnek az a kurva félelmetes jegesmedve-farkasa, aki addig van vásznon, amíg beparkol vele a királynő.

A kicsiket Az Emoji-film, a Mary Poppins visszatér és a Jégkorszak 2. - Az olvadás, a nagyobbakat a Tini nindzsa teknőcök, a Scooby Doo 2. : Szörnyek póráz nélkül, az Álom Afrikáról, a A Vadász és a Jégkirálynő, a Ready Player One, valamint a Legendás állatok és megfigyelésük várja. Tini nindzsa teknőcök Moziverzum - november 17., 10. 20 12 éven aluliak számára nem ajánlott! New Yorknak segítségre van szüksége. A bűn a Fürge Láb klán képében rátelepedett a metropoliszra, és a vezetőjük, a titokzatos Zúzó mindenkit a kezében tart, legyen az tisztviselő, rendőr vagy politikus. A jövő kilátástalannak látszik, mígnem váratlanul felbukkan a csatornából a Tini Nindzsa Teknőcök csapata. A négy számkivetett, pizzazabáló és a távol-keleti harcművészetekben jártas mutáns teknős a bátor riporternővel, Aprillel összefogva megpróbálja megmenteni a várost az ördögi Zúzótól. Scooby Doo 2. : Szörnyek póráz nélkül Film+ - november 17., 12. 30 12 éven aluliak számára nem ajánlott! Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit.

Ez történt Hófehér előtt: kezdődik a téli háború | Holdpont

A Vadász és a Jégkirálynő a nagy sikerű Hófehér és a vadász előzményeit meséli el. Történet, amit az érzelmek mozgatnak. Ismét Charlize Theron alakítja a gonosz Ravenna királynőt, aki elárulja jó szándékú húgát, Freyát (Emily Blunt). Freya szíve megfagy, és a fiatal királynő olyan jeges hatalom birtokosa lesz, amelyről nem is tudta, hogy benne szunnyad. Freya visszatér északi birodalmába, és testőrsereget állít fel vadászokból, akiknek egyetlen főszabályt kell betartaniuk: nem eshetnek szerelembe. Háború tör ki a hatalomért a két királynő között, s a jó és a rossz küzdelmének kimenetelét Freya legkiválóbb vadásza, Eric ( Chris Hemsworth) döntheti el. Oldalán harcol Sara ( Jessica Chastain), az egyetlen nő, aki valaha is komolyan megdobogtatta a szívét. Ericnek segítenie kell, hogy Freya legyőzhesse nővérét – különben Ravenna gonoszsága fog uralkodni örökké. Ez történt Hófehér előtt: kezdődik a téli háború 2012-ben a Hófehér és a vadász nagy ívű és komor története új életet lehelt a tündérmese műfajába.

testvérháború! horrorcsápokkal csapkodó rémkirálynő! ) ellenére a film meglehetősen könnyed hangvételt üt meg: erről részben Chris Hemsworth természetes lazasága, részben pedig a karakteréhez csatlakozó törpék gondoskodnak, melyek eleinte csak a pökhendi, morgós törpeklisét hozzák, ám mikor két nőnemű fajtársuk is hozzájuk csapódik, valódi "rózsák háborúja" alakul ki közöttük, amely amellett, hogy nagyon mulattató, pusztán szóhasználatában is túlnő azon, amit egy mesétől elvárna az ember. Ugyanakkor a filmnek nem minden eleme hoz kellemes meglepetést: látványvilága meglehetősen szegényes, ha néha-néha nem repülne keresztül a képen egy tündérke, vagy teszem azt, Freya nem egy jegesmedve-szörny hátán vonulna csatába, akkor simán érezhetnéd azt, hogy a Börzsönyben jársz. Talán emiatt van az is, hogy a csatajelenetek is igazán csak akkor megnyerők, ha mellőzik a CGI-szörnyeket és egyéb túlkapásokat, és ugyan én mind Freya, mind Ravenna karakterét meg tudom érteni, nem ártott volna nekik egy kis árnyaltság azon kívül, hogy az egyik menthető, a másik pedig menthetetlenül gonosz.

Családi filmek vasárnapra

Na bumm. Meg ott vannak a virágos kígyók és teknősök, akik aranyoscukik, de ennyi. A film lélektelen, sokszor olcsó és elnagyolt. Néhány látványelem nagyon rendben van, de tök gagyik is vannak benne. Egyszer nézős, de az is csak fantasykedvelőknek. Valóban mindenirányú katyvasz és kissé lapos is, de valahogy stabilabb színvonalúnak éreztem, mint az elődöt. Ott voltak egészen jó és egészen katasztrofális pillanatok is, viszont itt úgy éreztem, hogy végig sikerült egy középszerű szintet tartania a készítőknek. Kíváncsi vagyok, hogy Frank Darabont mit hozott volna ki ebből a filmből, ha végül marad. A film egy borzasztó nagy katyvasz, mind történet (annyi sablont gyúrtak össze, hogy felsorolni is nehéz lenne), mind stílus (darkos, vagy romantikus, vagy vicces), mind identitás (most mi is volt ez, prequel, sequel, reboot), mind hangvétel (néha gyerekmese szintű, néha felnőttes szövegek röpködnek) tekintetében, ami kínosan ügyelt rá, hogy össze kösse a jól fialó előddel, de közben kikerülje annak egyik címszereplőjét.

  1. A Vadász és a Jégkirálynő (film, 2016) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  2. Milyen tél várható 2015 ben smith
  3. A vadász és a jégkirálynő 2.2
  4. XIX. kerület - Kispest | Cba Príma - Remíz Áruház
  5. A vadász és a jégkirálynő 2 teljes film
  6. Mancs őrjárat mese magyarul teljes részek videa
  7. Call of duty black ops 2 magyarítás 2020
  8. A vadász és a jégkirálynő 2 izle

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem... hol a fenében van Hófehér? Frissítve 2016. április 20. 11:04 Publikálva 2016. 10:52 A nemzetközi filmforgalmazás rejtelmeinek hála ezen a héten két olyan fantasy/kaland is mozikba kerül, amely egy klasszikus mese látványelemekben gazdag, némileg felnőttesebb közönségre pozicionált parafrázisa. Látványelemek tekintetében kétségkívül A dzsungel könyve az élenjáró, ugyanakkor A Vadász és a Jégkirálynő sokkal elrugaszkodottabb darab, lévén egy amúgy is transzcendens mesefeldolgozás szokatlan szerkezetű folytatása. És részben emiatt a(z itt meg itt összegyűjtött) külföldi kritikákkal - no meg saját recenziónkkal - szembemenve szerintem az utóbbi a jobb film. Persze, eme számomra is meglepő vélemény kialakulásában sokat segített az, hogy az előzetes elvárásaim egy törpe fenekét sem verdesték: az első film ugyan vizuálisan egységes darab volt, de karaktereiből teljességgel hiányzott az élet, cselekménye szövetében pedig óriási hasadékok tátongtak. Kellett a fenének a folytatás, de mivel az első rész hozott egy kis profitot (azt is kizárólag nemzetközi vizekről), ezért a Universal úgy döntött, hogy folytatást készít a filmhez, méghozzá 3D-ben (amire az előbb említett nemzetközi vizeken még mindig vevő(bb) a közönség), csakhogy ezúttal az egyik, nagyobb kulturális örökséggel rendelkező címszereplő kihagyásával - könnyen lehet, hogy az első rész Hófehérjeként sápadozó, független irányokba elindult Kristen Stewart egyszerűen nem kért a filmből.

:) Akár még a Jégvarázst is rendes filmben:) Szóval, én szerettem:) Népszerű idézetek Audrey_Cortez 2016. december 25., 16:39 -Hé…Héé, Vadász! -Hm…Mi van? -Milyen messze van? -Milyen messze van? Az a hely, amit keresek, mert nem tudom, hogy hol van? Jó kérdés. -Ez durcás, amióta elindultunk… Theana 2017. november 18., 14:49 Ravenna: Azt hittem, kigyomláltam belőled a gyengeséget, erőssé tettelek. De pont olyan szánalmas vagy, amilyen voltál. Hasonló filmek címkék alapján

Tuesday, 19-Apr-22 22:36:07 UTC