Catrice Hd Liquid Coverage Alapozó — Próbáltátok Már A Catrice Chilis Szájfényt?

  1. Powder

A száraz részeket nem emeli ki, de akinek erre hajlamos a bőre, azért persze a hidratálásra figyeljen. A legjobbat a végére hagytam, nagyon-nagyon tartós, egy munkanapot simán kibír, és ha későn érek haza, akkor is tökéletesen vállalható még este, mert valamennyire persze megkopik, de nem észrevehetően, nem áll össze. Összességében csúcs ez az alapozó, 2 hete használom, azóta nem is nyúltam máshoz, télre ez tökéletes. Megvettem most a korrektort is, remélem az is ilyen szépen muzsikál majd.

Powder

catrice hd liquid coverage alapozó reviews catrice hd liquid coverage alapozó pro

Nagyon szépen fed és tartós is. Akcióban szoktam venni, úgy nagyon megéri az árát. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15 Először is nagyon szeretem a Lancome termékeket! Az arckrémektől kezdve a szempillaspirálig mindenem Lancome. Ezért is gondoltam úgy, hogy le kellene váltanom az EL Double Wear alapozómat erre. Szerencsére egy rendelésem mellé kaptam egy ajándék mintát, amit 4 napig használtam. Az árnyalat tökéletes volt (02 Lys rosé) egybeolvadt az arcommal, de most jönnek a problémák. Nekem abszolút nem mattította le arcomat egy kicsit sem, felkentem és fényes volt az arcom. A pórusaimba beleült, nagyon csúnyán nézett ki főleg közelről. Plusz 2 óra múlva úgy nézett ki a fejem, mint egy diszkógömb, fénylett mindenhol és csupa zsír volt. Ja és az illata is fura volt nekem, pedig imádom a Lancome illatokat, de ez nem tetszett és szerintem értelme sincs ilyen erős parfümmel telenyomni egy alapozót. Nem gondoltam, hogy valaha is Lancome terméket le fogok pontozni, de ez számomra 1*.

A Catrice sminktermékek nemcsak a kiváló minőségre, hanem a szépségipar trendjeinek figyelésére is nagy hangsúlyt helyeznek. A német márka legkedveltebb termékei közé tartozik a magas fedésű, de természetes hatású Catrice HD Liquid Coverage alapozó, a minden tökéletlenséget elrejtő Catrice Liquid Camouflage korrektor, vagy a Catrice Matt All Plus mattító púder. Említést érdemel a Catrice 1 Minute Face Perfector enyhén színezett alapozó bázis, a közkedvelt Catrice More Than Nude körömlakk, vagy a változatos színekben elérhető Catrice rúzs.

catrice hd liquid coverage alapozó gel
  1. Süsü - sárkány plüss 25 cm Akciós - Jelenlegi ára: 1 990 Ft
  2. Hírek és hivatalos közzétételek - K&H bank és biztosítás
  3. Catrice HD alapozó üvegjét hol törjem össze?
  4. Keresés - Media Markt webáruház
  5. Catrice hd liquid coverage alapozó foundation
  1. Speedway nagydíj 2018 speedway grand prix 15
  2. Stranger things 1 évad 4 rész magyarul
  3. Gomba pizzéria és hamburgerbár gombak
  4. Kata egyéni vállalkozó családi adókedvezmény
Wednesday, 20-Apr-22 01:20:02 UTC