Bolha Kullancs Szúnyog Elleni Nyakörv — Bolha Kullancs Szunyog Elleni Nyakorv Na

Beaphar CaniShield Repellens lepkeszúnyog, kullancs és bolha elleni nyakörv – Újgenerációs, Deltametrin hatóanyagú, hármas hatású: bolha, szúnyog és kullancs elleni nyakörv. Kizárólag külsőleg, a nyakörvet a nyak köré kell felhelyezni. Hatását 7 nap alatt fejti ki, és biztonságosan alkalmazható 7 hetes, vagy annál idősebb kölyök, valamint nagytestű felnőtt kutyákon. A CaniShield nyakörv vízzel való érintkezése nem csökkenti a nyakörv hatásosságát. Macskákon nem alkalmazható. A CaniShield Repellens kullancs, bolha és szúnyog elleni nyakörv, olyan technológiával készül, ami lehetővé teszi a deltametrin folyamatos és egyenletes felszabadulását. A folyamatosan alacsony dózisban felszabaduló hatóanyag a kutya bőrébe és szőrzetébe jutva a testfelületen 7 nap alatt védelmet alakít ki.

Melyik a legjobb kullancs, bolha és szúnyog ellenes nyakörv kutyáknak?...

A nyakörv hatóanyaga a deltametrin ártalmas a vizi élőlényekre, így a kutya a nyakörv használata közben nem mehet bele a természetes vizekbe Hatóanyagok: 0, 77mg Deltametrin Kapható méretek: CaniShield kis és közepes testű kutyáknak 48cm, CaniShield nagytestű kutyáknak 65cm Az élősködők elleni optimális védelem egy hét után alakul ki, ezért a nyakörvet célszerű a várható parazitafertőzés előtt 1 héttel felhelyezni. Ideális olyan kutyák számára, melyek lepkeszúnyoggal fertőzött területen élnek, így megelőzhető a kutyáknál gyakran előforduló Leishmaniózis nevű betegség. 7 hetesnél idősebb kutyák számára adható.

Bolha kullancs szunyog elleni nyakorv na

bolha kullancs szunyog elleni nyakorv de bolha kullancs szunyog elleni nyakorv na

Bolha kullancs szunyog elleni nyakorv de

  • Rozi erdélyi,székely konyhája
  • Terézvárosi kereskedelmi szakközépiskola és szakiskola
  • Isztambuli menyasszony 2 évad 9 rész
  • Torrente 2 a marbella küldetés 2020
  • 24 2. évad 22. rész - Sorozat.Eu
  • A hihetetlen család 2 teljes magyarul 2020
  • Evolveo strongphone q8 lte teszt 24
  • Bolha kullancs szunyog elleni nyakorv es

A CaniShield nyakörv vízzel való érintkezése nem csökkenti a nyakörv hatásosságát. Macskákon nem alkalmazható. A CaniShield Repellens kullancs, bolha és szúnyog elleni nyakörv, olyan technológiával készül, ami lehetővé teszi a deltametrin folyamatos és egyenletes felszabadulását. A folyamatosan alacsony dózisban felszabaduló hatóanyag a kutya bőrébe és szőrzetébe jutva a testfelületen 7 nap alatt védelmet alakít ki.

bolha kullancs szunyog elleni nyakorv
Tuesday, 19-Apr-22 23:22:14 UTC