Mitsubishi Outlander 2. 0 Mivec Teszt — Vezettük: Mitsubishi Outlander 2012

Ugyanígy a biztonság terén is a maximalista szemlélet érvényesül, hiszen rendkívül gazdag az asszisztens arzenál. A 7 légzsák mellett többek között gyalogosfelismerővel felszerelt vészfék asszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, holttérfigyelő, ultrahangos koccanás elkerülő rendszer, tolatókamera, hátsó keresztirányú forgalomfigyelő, visszagurulásgátló és 360 fokos kamera rendszer is jár a 10 950 000 forintos Instyle felszereltségtől. Ugyanakkor néhány tétel elhagyásával, például az összkerékhajtásról lemondva már 9 400 000 forintért hazavihető hét üléssel az Outlander, a csúcsfelszereltségű változat pedig 11 600 000 forintba kerül. Az előbbiekből még levonható állami támogatással tehát mindenképp tízmillió forint alatt rendelhető meg a nagycsaládosoknak szánt szabadidő-autó, amit az Emil Frey Mitsubishi Centrumában személyesen is kipróbálhatnak az érdeklődők. 9 400 000 forintról indulnak a hétüléses Outlander modellek Árak Tesztmodell alapára 9 400 000 Ft (2019. 12. 22. ) Tesztautó ára 11 600 000 Ft (2019. )

Igaz, a fagyott havas-homokos borítás nem is igazán gonosz. Nem is csúszik, nem is fut ki hamar a kerekek alól. De a tesztút valóban meggyőző, és a mellettünk ülő felvigyázó sem karattyol bele mindenbe, csak a hosszúra és bonyolultra sikerült úton segít eligazodni. Minden részletre kiterjedő, színes, magyar feliratos Mitsubishi Outlander kisfilm: Az Outlanderes kőrök után még belekóstolhattunk egy hólánccal felszerelt L200-as extrémebb körbe is. A leginkább csapatépítő tréningek menedzser rémisztő mutatványának beillő kocsikázás közben az is kiderült, hogy az L200-as miben jobb a konkurenseknél. Először is autópályán, nagyobb tempónál csendesebb, terepen meg a hosszabb rugóutaknak hála akkor is leér a lába, amikor a többieknek már nem. Meg ugye nem a minap kezdett ebben a kategóriában, komoly múlt van már mögötte. Közel hat évvel ezelőtti bemutatkozása óta Európában a középkategóriás kombik, sportkombik alternatívájaként tekintettek az előző generációs Mitsubishi Outlanderre, de 600 ezer eladott darab után a cég úgy döntött, megpróbál új ügyfeleket is szerezni.

  1. Belovai Viktor | HÍRHÁTTÉR Rövid Hírek
  2. Mitsubishi outlander 2. 0 mivec teszt 3
  3. Mitsubishi outlander 2. 0 mivec teszt price
  4. Resident evil 2 remake megjelenés online

Ez már csak azért is érthetetlen, mert korábban a PSA-tól vették a 2, 2 literes dízelmotort, az előző Outlanderben ez volt a csendes, jó hangú modell, a borzalmasan zajos PD TDI mellett. De nem, mostanra a Mitsubishi fejlesztett magának egy saját 2, 2 literes (ha korrektül kerekítünk, inkább 2, 3-as) dízelt, amely ugyanabba a családba tartozik, mint az ASX 1, 8-asa. Ha minden igaz, akkor a csúnya hangért cserébe legalább nagyon takarékos lesz, ahogy azt a kisebb modellnél tapasztaltuk. A motorról nem árt tudni, hogy a Mazda új Skyactiv dízelmotorjához hasonlóan kicsi a sűrítése (1:14, 9-hez), a szívóoldali vezérlése pedig változtatható. Viszont csak 150 lóerős, azaz 27 lóerővel gyengébb a Peugeot-motornál, igaz, nyomatékban ugyanazt tudja: változattól függően 360-380 newtonmétert ad le. A kisebb érték az automata váltós változatoké, a nagyobb a kézi váltósoké. Saját fejlesztés, közelebb a 2, 3 literhez. Start-stop rendszer is jár hozzá, kivéve az automata dízelt Galéria: Ekkora lenne a baj?

Még pohártartó is jut a leghátsó utasoknak, szóval figyeltek a tervezők az apró részletekre is. Külön örvendetes, hogy a középső sor ülései előre-hátra mozgathatók egy sínen, így a leghátsó utasok lábtere megnövelhető. De visszakanyarodva még előre, érdemes megemlíteni a sallangmentes középkonzolt, amelynek érintőképernyős kijelzőjén minden egyértelműen, kezelhető. Néhány perc alatt mindenki úgy barangolhat benne, mintha évek óta használná, alatta pedig a klíma vezérlőpaneljén is egyszerű kiigazodni. 913 literesre bővíthető a csomagtér Könnyű kezelni az infotainment rendszert A motorháztető alatt doromboló kétliteres, szívó benzinmotor nem a legracionálisabb választás, viszont, aki hajlandó a komfort érdekében mélyebben a zsebébe nyúlni a benzinkútnál, mindenképpen kedvelni fogja. A csend, a sima járás, az egyenletes, nem ülésbe passzírozó gyorsulás mind-mind a benzines motor mellett szól, ilyet nem lehet átélni egy dízelmotorral. Tény, hogy a 150 lóerő és a 195 Nm nyomaték nem hangzik túl izmosnak elsőre, főleg, hogy előbbit 6000-es fordulatnál adja le, utóbbit pedig 4200-as fordulatnál.

Tuesday, 19-Apr-22 23:00:16 UTC