Hogyan Lehet Youtube Ról Videót Letölteni Telefonra — Hogyan Lehet Youtube Ról Video Letölteni Telefonra 2018

A felhasználó is láthatja, hogy a streaming megelőzi, hogy a letöltés sáv is növelhető, jelezve, hogy a kívánt YouTube videó már letölthető teljesen. Összehasonlító táblázat Szerszám Előnyök Hátrányok Hatékonyság Működés Egyszerű használat Sebesség Megbízhatóság Firefox kiterjesztés Könnyen kezelhető és használata Beragadt időnként Nagy Átlagos Nagyon egyszerű TunesGo Mögött a hatalom Wondershare Összetett folyamat RTMPDump Egyszerű telepítés Nem a kezdő felhasználók számára Nagy

Hogyan lehet youtube ról video letölteni telefonra video

DVDVideosoft Program csomagjai pont erre van kitalálva:) van Videó letöltés, Zene lelopás, Mobilra való konvertálás meg még sok más:) 1 éve használom a progikat, angol de könnyen kezelhető! Kb 10 MB ot nyomnak a programok és ingyenes:) Ha valakit érdekel linkelhetek is ahol letölthetitek:) Sajnos a windows media player nagyon korlátolt program. Éppen ezért a VLC player-t ajánlom minden videóhoz! Így van a Real Player letudja lopni a Youtubról a videókat. Telepíteni kell és ha kisvideókat nézel bárhol, akkor megjelenik a jobb felső sarokban, hogy Download this file. Arra kell odafigyelni, hova menti el a gép. ja egyébként még most is van valami videóknál a youtube-on, mégpedig a Share nevű link. nézzétek meg, hogy azzal megy-e. szia, az url az maga a cím elvileg, sajna én sose használtam a youtube-on az url gombot (vagy link volt? ), ezért nem értem, mit csinált pontosan. azt értem, hogy rá lehetett kattintani, hogy URL, de akkor mit adott? egy embeddelős kódot? sajna erre a funkcióra nem emlékszem.

Hogyan lehet youtube ról video letölteni telefonra 2020

Felvéve: 13 éve, 8 hónapja Értékeld a videót: 1 2 3 4 5 23 szavazat alapján Értékeléshez lépj be! 2007. november 6. 23:48:13 | Youtube-os vagy hasonló videómegosztó oldalakat böngészve előfordulhat, hogy egy-egy videót le szeretnénk menteni, de erre a legtöbb oldal nem ad lehetőséget – természetesen erre van megoldás. Amikre szükségünk lesz Számítógép Internet böngésző Meg van kötve a kezünk Nyissunk meg egy böngészőt és keressük meg azt a videót, amit le szeretnénk menteni YouTube-on. A videó linkjét másoljuk át vágólapra CTRL+C-vel. Írjuk be a böngésző címsorába a oldalt, amely első ránézésre egy keresőt tartalmaz, illetve a jobb oldalon található mezőben láthatjuk, mennyi videós oldalról képes letölteni mindenféle állományt. Másoljuk be az előző linket a keresősorba, majd nyomjuk meg a download gombot. Lent megjelennek a download linkek, attól függ a mennyiség, hogy egy videónak van-e jobb vagy rosszabb minőségű változata. Akármelyik download gombra nyomunk, el is menthetjük a fájlt.

Hogyan lehet youtube ról video letölteni telefonra

  • Hogyan tudok letölteni videót a youtube-ról? - Gyors kérdések és válaszok
  • A teljes útmutató Hogyan mentése YouTube videók a Camera Roll - dr.fone
  • Hogyan lehet youtube ról video letölteni telefonra 2020
  • Hogyan tölthet le zenét a YouTube-ról a számítógépre / a telefonjára

Miért kell takarékoskodni a YouTube videók Filmtekercsre iPad és iPhone? A YouTube az egyik legkiterjedtebb videogyűjtemények az interneten. Az oktatási videók és gameplays a zenei videók és több - akkor nevezd meg, és elérhető lesz a YouTube-on. Ez egy külön alkalmazás iOS felhasználók számára, ahol lehet nézni korlátlan videókat nem fizet semmit. Bár vannak olyan esetek, amikor a felhasználó szeretné nézni egy videót bármilyen Internet kapcsolat nélkül. Ehhez meg kell feliratkozni a YouTube Red, ami egy különleges ad ingyenes szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mentse videó elérhető. Mindazonáltal, hogy az előfizetés, akkor kell fizetni egy bizonyos összeget. Továbbá a YouTube Red csak a kiválasztott országokban. Még mentését követően a videókat offline, akkor nem ruházza át a kamera roll. Ha szeretné, hogy egy videót csatlakozás nélkül a YouTube alkalmazást, akkor meg kell, hogy vegye fel a kapcsolatot egy külső eszköz. Továbbá nem viheti ezeket a videókat az iOS eszköz bármilyen más eszköz mentés nélkül a galériában.

Tuesday, 19-Apr-22 20:52:37 UTC