Suzuki Vitara Műszaki Adatok 2015

  1. SUZUKI VITARA 1.6 GL 2015-2018, benzin, városi terepjáró (SUV, crossover), 1 586 cm³, manuális/kézi adatok (110479)
  2. Műszaki Adatok: Suzuki Vitara 2014-2018 SUV 2015 Vitara IV.
  3. Totalcar - Tesztek - Bemutató: Hyundai Bayon – 2021.
  4. Teszten a Suzuki Vitara, amit venni is fognak - Autónavigátor.hu
  5. [TESZT] Suzuki Vitara 1.6 GL+ - máris népszerű crossover Esztergomból | AutóAddikt

Gusztusos, de kemény plasztikokból épül az utastér. A tolatókamerás, MirrorLink funkciós érintőképernyős hifiért és az automata klímáért érdemes áldozni a sok más mellett ülésfűtést és 17 colos alufelniket is adó GL+ felszereltségre Alig nagyobb, mint egy kisautó, de helykínálatával már közel kompaktos a terepjárós Vitara, mindegyik említett szegmensből csíphet vevőket Hasznosítja a teret. Bár rövidebb a Vitara, mint az SX4 S-Cross, ez utasterében nem érződik. A szélesség nem csak kívül, belül is nagyobb, a 10 centivel rövidebb tengelytáv pedig egészen egyszerűen észrevehetetlen. A hátsó lábtér gyakorlatilag egyező a két modellben, négy felnőttnek tökéletes helyet a Vitara, a kevéssé formázott hátsó lábtér miatt öttel sem lehetetlen befészkelődni, de azért van padlódudor a kardánalagútnál, s a szélesség sem olyan nagy. Isofixes gyerekülések közé pedig gyakorlatilag nem lehet már beülni, az ülések viszont házba szerelt csatlakozókhoz, nagyon könnyedén rögzíthetők. A Vitara ülései annak ellenére kényelmesek, hogy ülőlapjuk nem túl hosszú, a gyáriak pont eltalálták a még éppen jó méretet, elöl némi oldaltartás is van, városban és 100-200 kilométeres utakon is kényelmesnek bizonyultak.

SUZUKI VITARA 1.6 GL 2015-2018, benzin, városi terepjáró (SUV, crossover), 1 586 cm³, manuális/kézi adatok (110479)

Ami igazán elgondolkoztató, az pillanatnyilag az ára. Az, hogy az i20-asnál drágább (kb. egymillió forinttal), nem meglepő, hiszen a SUV-ok következetesen többe kerülnek, mint a hagyományos karosszériaformák. Csakhogy a Bayon a Kona, sőt, az i30 azonos motorizáltságú és felszereltségű változatainál is többe kerül. A legolcsóbb, szívómotoros kivitel (Entry) ára 5, 3 millió forint, a már elfogadható felszereltséget nyújtó Comfort felszereltséggel 6 millió. Ugyanezen a szinten a 100 lóerős turbómotoros Bayon 400 ezer forinttal kerül többe, és ennyi az automataváltó felára is. A legolcsóbb 120 lovas kivitelért 7, 05 millió forintot kell letenni. A csúcsmodell ára erre licitál még rá 700 ezer forinttal. Persze, a Bayon vadonatúj, a másik két Hyundai típus viszont bizonyos szempontból régebbi eresztés. Jelenleg futó generációik négy éve jelentek meg, amelyek ugyan tavaly ősszel átestek egy modellfrissítésen, de mégsem tekinthetők újdonságnak, mint a Bayon. Nézzen körül új, készleten lévő Hyundaiok között a Jóautók kínálatában.

Műszaki Adatok: Suzuki Vitara 2014-2018 SUV 2015 Vitara IV.

  1. Egy galamb leült egy ágra hogy tűnődjön a létezésről
  2. Zenei alapok letöltése - Startlap fórum: - Oldal 35
  3. Fazekas györgy szerényi gábor biologie cellulaire
  4. Levegős hőszivattyú rendszerek - ÖKO-GEO
  5. A tenger sziveben teljes film magyarul videa
  6. Magyar facebook felhasználók száma 2012 relatif
  7. 2 es metró és a gödöllői hév összekötése
  8. Nanatsu no taizai 2 évad 5 rész ad 5 resz videa
  9. Top 14 kilátóhely Budapesten, ahonnan csodaszép városi panoráma tárul eléd
  10. Pokoli hőség jön: érkezik az év első tartós hőhulláma | BAON
  11. Berg judit lengemesék a nádtenger tile shop
  12. Totalcar - Tesztek - Bemutató: Hyundai Bayon – 2021.

Totalcar - Tesztek - Bemutató: Hyundai Bayon – 2021.

22 Ügyesen játszottak az arányokkal a formatervezők. Nem is tűnik fel, hogy még 150 centi magas sincs a Bayon Galéria: Hyundai Bayon – 2021. Első nekifutásra nem könnyű kitalálni, mit is akarnak a Hyundainál ezzel a Bayonnal. Úgy harangozták be, mint a márka legkisebb szabadidő-autóját, és így olyan ellenfelek ellen indul hadba, mint a Renault Captur, a Nissan Juke, a Ford Puma, vagy cégcsoporton belül a Kia Stonic. Sőt, hosszúsága és tengelytávja alapján akár a Suzuki Vitara is szóba jöhet, mint riválisa. Ám a méreteknél van egy kis bibi: 4, 18 méteres hosszával az új Bayon csupán két és fél centivel rövidebb a nagyobb kategóriába tartozó Hyundai SUV-nál, a Konánál. Hogyan gondolták ezt? A megoldáshoz vissza kell kanyarodni négy évvel ezelőttre, amikor a Hyundai Kona és a Kia Stonic egyáltalán feltűnt a színen. A két típust a két testvér márka teljesen eltérően pozícionálta: a Hyundai a Konát kompakt, a Kia a Stonicot kis SUV-ként tálalta. Az áruk is ennek megfelelően alakult, magyarul a Kona drágább volt, mint a Stonic.

Teszten a Suzuki Vitara, amit venni is fognak - Autónavigátor.hu

Ez azonban nem hátrány, hanem inkább előny, hiszen már az i20-as, és így a Bayon beltere is bőséges helyet kínál akár négy felnőtt számára is, az összeszerelési minőség kimondottan jó, az anyagminőség pedig megfelel a kategória elvárásainak, vagyis azért szép számmal találkozhatunk kemény, de szemre jól kinéző műanyagokkal. Mintha az i20 műszerfalát látnánk. Nem véletlen, ugyanaz a Bayoné is. Könnyű rajta eligazodni Galéria: Hyundai Bayon – 2021. A műszerfal is azonos. A csak az 1, 2 literes szívómotorral megvásárolható két legalsó szinten (Entry és Life) analógok a műszerek, eggyel feljebbtől azonban már teljesen digitális a műszeregység - ami nem is kicsi, a hossza 26 centi. A turbómotoros Bayonokban a műszerek alapmegjelenése is változtatható, összefüggésben az üzemmód kapcsolóval. Comfortról Sportra kapcsolva mindkét kör műszer piros színűre vált. Szintén a harmadik szinttől jár a 20 centi átlójú középső érintőképernyő, amihez CarPlay-jel vagy AndroidAutóval csatkakoztathatjuk a mobilunkat, és hasznos alaptarozékként jár a tolatókamera is.

[TESZT] Suzuki Vitara 1.6 GL+ - máris népszerű crossover Esztergomból | AutóAddikt

És a Suzuki még az élénk gázreakciót is meg tudta tartani. Vitarából tényleg ez a verzió választandó. Nincs turbó, nincs drága közvetlen befecskendezés, de még kettős tömegű lendkerék sincs, van viszont élénk gázreakció és vélhetően hosszú élettartam, s még a fogyasztás is kedvező. A stop-startos akku minőségi, Exide Milyen vezetni? Elég szintetikus, elektromos szervós a kormány - ez szinte korjellemző. Parkolni legalább könnyű vele. Az elöl MacPherson, hátul csatolt lengőkaros futómű még a GL+ 17 colos alukerekeivel is egészen kényelmes. Kanyarban van némi dőlés - nem vészes. A fékrendszer elöl-hátul tárcsákkal dolgozik, jól adagolható és hatásos, az ESP természetesen alapáras, a váltó pedig a motorhoz illő: japánosan precízen kapcsolható, míg a kuplung elképesztően könnyű. A vezethetőség pedig az egyszerű kezelhetőség és az egészen jó átláthatóság miatt lesz jó. Előre felé persze erősen korlátozott az átlós kilátás, de sajnos ez is kortünet. Barátkozzunk vele, sanszosan slágermodell, az utcakép meghatározója lesz a Vitara, konkrétan ez a verzió.

A tesztben szereplő Suzuki Vitara GL+ felszereltséggel, fronthajtással 4 810 000 forintos listaáron vihető haza. A belépő szintet a GL csomagos, 1. 6 literes benzinmotorral felszerelt változat jelenti, itt 4 490 000 forintos induló árral kell számolni. Akár 7 millióig is felugorhat az új Suzuki Vitara árazása – egészen pontosan 7 110 000 forintért szintén 1. 6 literes, azonban gázolajos erőforrással szerelt variáns szerezhető be, összkerékhajtással, GLX felszereltséggel. 2015 Suzuki Vitara 1. 6 GL+ specifikációk Motor Motortípus: négyhengeres szívó benzinmotor Lökettérfogat: 1586 cm³ Maximális teljesítmény: 120 LE @ 6000 ford. /perc Maximális forgatónyomaték: 156 Nm @ 4400 ford. /perc Erőátvitel: elsőkerékhajtás, ötfokozatú manuális kéziváltóval Méretek, egyéb műszaki adatok Hossz: 4175 mm Szélesség: 1775 mm Magasság: 1610 mm Tengelytáv: 2500 mm Első gumik mérete: 215/55 R17 Hátsó gumik mérete: 215/55 R17 Tömeg, üresen: 1075 kg Megengedett össztömeg: 1730 kg Csomagtartó mérete: 375 liter, bővíthető 710 literig Üzemanyagtartály mérete: 47 liter Menetteljesítmények Végsebesség: 180 km/h Gyorsulás 0-ról 100-ra: 11.

A műszaki adatok szerint az átlagfogyasztás 5 l/100 km, ami a valóságban inkább 6. Mellette szól viszont sima és mérsékelt hangja, ami még 4000/perces fordulatnál és az ehhez ötödikben tartozó 120 km/órás sebességnél sem túl harsány. Jóval kisebb fordulatról húz a 100 lóerős, egyliteres, háromhengeres turbómotor, mint az 1, 2 literes, négyhengeres szívó. Utóbbi viszont nem morog Galéria: Hyundai Bayon – 2021. A 100 lóerős, egyliteres turbómotor ellenben morogva tudatja háromhengeres mivoltát, igaz, nem túl tolakodóan. Vezetni ezt kellemesebb, hiszen már kisebb fordulaton megjön a nyomaték, ezért nem kell túlfoglalkoztatni a jól kapcsolható, hatfokozatú váltót. Akinek pedig nem elég gyors a gázreakció, nyomja meg az üzemmódváltó gombot, és Sportba kapcsolva mindjárt vérmesebbnek is tűnik a kis háromhengeres. Mindenképpen élénkebbnek tűnik a szívómotornál, papíron 10, 7 másodpercig tart a 0-100 km/h közötti sprint, ami alig négy tizeddel lassabb a 120 lóerős motorváltozat idejénél. A végsebesség 183 km/h, ez kettővel alacsonyabb a csúcsmotorénál.

Tuesday, 19-Apr-22 18:46:28 UTC